Schijn

Schijn

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Perspectief deel 7
Tien jaar na hun passage op Vale High ontmoeten onze hoofdrolspelers elkaar weer op een reünie. En waarbij er heel wat zaken zijn veranderd. Zo zijn Dannie en Nate immers geen koppel meer... Zowaar de ooit innige vriendschap tussen Becca en Dannie is niet langer wat ze is geweest!
Achter de schijn van hun succesvolle 'volwassen' levens is er evenwel ook veel hetzelfde gebleven. Zoals hun werkelijke gevoelens voor mekaar.
Echter, hebben ze de moed om er voor uit te komen en, eindelijk, alle hobbels uit het verleden achter zich te laten? Die eerste stap is namelijk vaak de moeilijkste. Want wat denkt en voelt de ander écht?
Bestellen
Percepties

Percepties

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 6
De hobbels in de vorige delen zijn, gelukkig, dan toch geen breekpunt gebleken voor Nate en Dannie. Al is Nate’s vertrek naar de universiteit uiteraard alsnog een uitdaging voor hun relatie. Hoewel de afstand hen, als koppel, soms eveneens deugd doet. Maar die medaille heeft ook een negatieve kant. Want zodra ze – dankzij de technologie – een mouw hebben gepast aan dat gescheiden zijn, is er opnieuw een kink in de kabel. Enkele kiekjes worden namelijk uit hun context gerukt én over en weer gestuurd. En hetgeen wel de doodsteek lijkt! Zodra die, of toch reeds deels, verteerd zijn, heeft een reactie op zo’n aanschouwing immers serieuze gevolgen. Of zo doet de vondst van een zwangerschapstest alvast vermoeden...
Bestellen
Overwegingen

Overwegingen

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen
Erg, erger, ergst... Het oogde namelijk reeds somber aan het einde van 'Sferen', of zowaar 'Reflecties', maar in dit deel worden de zaken toch echt op de spits gedreven! Want nadat Nate zoende met Angela - en wat Dannie al als onoverkomelijk zag - trof ze net hén aan in een uiterst compromitterende houding. En de reactie daarop bleef evenmin uit: vervolgens kuste Dannie, overigens voor het oog van alleman, met Patrick; Nate's aartsrivaal. Iedere hoop voor Dannie en Nate lijkt dus wel reeds vervlogen! Toch kunnen ze elkaar maar niet loslaten... Hoewel geen van beiden de eerste stap lijkt te willen zetten. Al komt er alsnog hulp, en eerder uit een onverwachte hoek. Echter, is het voldoende? Of blijft het water toch te diep?!
Bestellen
Reflecties

Reflecties

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 4

Na hun verscheidene ‘aannames’, hun afzonderlijke mis-’interpretaties’ én hun verschillende ‘sferen’ te zijn doorgesparteld, leken de sterren eindelijk gunstig te staan voor Dannie en Nate! Met de terugkeer van zijn voormalige vriendin, Angela King, pakken er evenwel toch nog donkere wolken samen aan de hemel. Ze is immers niet alleen zijn ultieme ex, eveneens de kús die tussen die twee zou hebben plaatsgevonden, lijkt het einde al wel onafwendbaar in te luiden! Echter, als ze die storm toch nog samen weten door te komen, zijn hun eigen ‘aannames’, ‘interpretaties’, of wie weet ‘sferen’ dan toch niet alsnog dé doodssteek?!

Bestellen
Sferen

Sferen

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 3

In ‘Aannames’ misten ze elkaar bijna, maar in ‘Interpretaties’ vonden Dannie en Nate mekaar alsnog. Echter, houden ze stand? Niet alleen Nate’s vader ziet hen als koppel immers niet zitten, er zijn eveneens nóg anderen die daar moeite mee hebben... Zoals hun afzonderlijke vriendengroepen. Nate is én blijft namelijk een popu. En Dannie’s vriendengroep draagt dat soort mensen allerminst een warm hart toe.
Nog belangrijker dan dat is evenwel Becca: Nate’s zus én Dannie’s bestie. Want die kan haar broer wel schieten! Maar als dát hen de das nog niet omdoet, dan misschien net de status van hun ‘relatie’. Wat immers met Nate’s voornemen nooit nog een vaste vriendin te hebben? Komt dat dus goed?!

Bestellen
Interpretaties

Interpretaties

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 2

In Aannames, waarmee deze serie van start gaat, meenden Dannie Thompson en Nathan Shaw allebei dat de één de ander niet zag staan. Bij aanvang van dit deel staan ze echter opeens tegenover elkaar en leiden hun misvattingen tot een explosief moment. Waardoor, bijna onvermijdelijk, hun eerste kus evenwel tot stand komt!
Máár... Hebben ze elkander nu voorgoed gevonden? Of speelt de manier waarop ze elk afzonderlijk naar de wereld kijken hen alsnog parten?
En wat wanneer hun omgeving achterhaalt wat er is gebeurd?! Becca, Dannie’s beste vriendin én Nate’s zus, lijkt recent immers wel wat gekalmeerd te zijn en haar popu van een grote broer beter te verdragen. Echter, zal ze dat nog steeds zijn, zodra dít haar ter ore komt?

Bestellen
Aannames

Aannames

Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Perspectief – Deel 1

Dannie Thompson en Becca Shaw zijn al sinds hun kindertijd bevriend. Besties zelfs, die alles delen.
Of toch bijna! Dannie is namelijk verliefd op Nate, al sinds de eerste keer dat ze in zijn smaragdgroene ogen keek. Dat heeft ze echter nog nooit aan iemand verteld. Want hij is populair, in tegenstelling tot zijzelf én hij is ook Becca’s grote broer! Haar bestie heeft het immers niet begrepen op dát soort van mensen. Ze kan zelfs hun bloed wel drinken en in het bijzonder dat van haar broer!
Niet dat het nog iets uitmaakt: Dannie heeft beslist om hem eindelijk uit haar hoofd te zetten.
Echter, net op dát moment lijkt dé hook-up koning, Nathan Shaw, háár eindelijk op te merken!


Bestellen