Zomertijd

En dan is de winter opeens voorbij. En waar deze auteur in feite niet rouwig om is. Als er immers iets is waar ze niet tegen kan, is het de koude die dat seizoen met zich meebrengt. Bevroren tenen, en/of vingers, zijn nu eenmaal niet zo bevorderlijk voor haar productiviteit.
Al is dat eigenlijk niet de echte reden voor het waarom ze de afgelopen maanden nauwelijks heeft verder gewerkt aan haar nieuwe schrijfavontuur. Het bleek namelijk erg moeilijk te zijn om los te komen van de 'Perspectief' serie. Alsook was er dat andere verhaalidee, dat eruit wilde, én ook nog steeds aandringt... Twee boeken tegelijkertijd proberen pennen bleek evenwel nog uitdagender te zijn dan de pauzeknop indrukken wat eentje betreft. En waarbij dat wikken en wegen toch ook wel wat tijd in beslag nam. Want op basis van wat precies neem je zo'n beslissing? Een stapje naar achteren doen en een poos nadenken was bijgevolg geen slechte zet.
Zodra de kogel door de kerk is, komt echter het meest bepalende deel; het daadwerkelijk gaan zitten en beginnen. Hoewel nu het meest uitgelezen moment is; om net zoals de natuur uit haar winterslaap komt, ook haar eigen hibernatie te ontwaken... Toch?

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Zomertijd

Zomertijd

Sneller schrijven = inboeten op de kwaliteit van je werk?

Uitslag

Paraplu

The waiting game