Nieuw schrijfavontuur

Want stilstaan is achteruitgaan... Niet? Hoe mooi de Perspectief reeks ook is (én was om te schrijven), het wordt - zo zachtjes aan - toch wel tijd om door te gaan naar die andere kroniek. Saskia, Hans-Peter (ofte Pieter) en Seth wachten per slot van rekening al eventjes om hun verhaal van 'a tot z' neergepend te krijgen. Én het is voor een auteur overigens niet onbelangrijk om de schrijversspieren niet te lang stof te laten vergaren.
Hoewel voldoende tijd en afstand laten tussen twee saga's in feite essentieel is, opdat ze geenszins iets van elkaar weg zouden hebben!
Al gelijkt de nieuwe historie eigenlijk hoegenaamd niet op die van de Perspectief serie. Die laatste is immers eerder braaf te noemen in vergelijking met het relaas dat zich nu vormende is in het brein van onze auteur. Want ofschoon alle details nog niet bepaald zijn, het kader waarbinnen de gebeurtenissen zich afspelen is veel gevaarlijker.
En slechts de richting, die Saskia, Seth en Pieter zullen uitgaan, is met andere woorden uitgezet, maar nog niet waar ze precies zullen eindigen. Niettemin het sowieso minder rooskleurig wordt... Maar welke van de twee mannelijke hoofdrolspelers het dus haalt, zal afhangen van waar de personages elk afzonderlijk uitkomen. Hoewel ze, uiteraard, zo haar voorkeur heeft; en zowel verstandelijk, als gevoelsmatig.
Wint het hart het ditmaal evenwel wederom van het hoofd, zoals dat in wezen het geval was bij Dannie en Nate - of is Saskia rationeler van aard? Let's find out, shall we!

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Nieuw schrijfavontuur

Stand van zaken

Ziek...

Wedstrijd

Zomertijd

AI AI AI