Niet de eerste rodeo - Toch?

Eens de finale week ingaat, wordt het toch nog spannend. Al ziet het er namelijk gunstig uit, ze zal wellicht alsnog iedere minuut goed van doen hebben. Niet enkel dat manuscript moet immers maandag binnen, eveneens het auteursformulier moet dan volledig in orde zijn. En precies zoals alle eerdere keren! Het is per slot van rekening reeds deel zés, hoe kan ze daar bijgevolg niet aan gedacht hebben?!

Ondanks dat dus toch nog uit haar gedachten was gegaan... Het lag evenwel evenmin erg veraf, want zo gauw dat eveneens in het lijstje van de 'to do' verscheen (al een geluk ook dat haar uitgever haar ondertussen een beetje kent - of krijgt iedereen zo'n duidelijk lijstje?) deed het wel een belletje rinkelen.

Niettegenstaande ze zich daar bijgevolg óók nog over zal moeten buigen, en ze had al niet zoveel marge! Ofschoon ze zélf meende het tegen dan wel rond te hebben; zij had die datum namelijk vooropgesteld. Maar niet in het minst om het nog vóór de examenperiode én die geplande filmopnames uit de weg te hebben. Alsook opdat het zo snel mogelijk het levenslicht zou zien. En ze, mede door dat alles, niet alsnog om uitstel wil vragen... Echter, toch nog maar?!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



AI AI AI

Waarom je best blogt

Branding als auteur

Je auteurswebsite

Het belang van zichtbaarheid